Gallery Промовирана книгата „МАКЕДОНСКИТЕ ЕВРЕИ ВО ОСМАНЛИСКИТЕ ПОПИСИ ОД XVI И ОД XIX ВЕК“ од д-р Драги Ѓоргиев
info