Gallery Претседавачот на Меѓународната алијанса за сеќавање на холокаустот (IHRA) сер Ендру Брнс и генералниот секретар д-р Кетрин Мајер во официјална посета на Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија
info